Prachtige Blauwe franse bulldog pups met stamboom tekoop

12 Apr. '23 21:21
0
202 x

Conditie : Nieuw
€ 800,00
 

PostNL of Bezorging

Anders

Beschrijving
Wij fokken slechts op kleine schaal en hebben slechts 1 tot 2 keer paar jaar een nestje gezonde franse bulletjes.

Ons Jaylynn en Vinny zijn op 23 November de trotse ouders geworden van 2 prachtige reutjes en 2 teefjes.

Mama Jaylynn is bij ons geboren.Onze kleintjes zijn nu 12 weken oud. Uit dit nestje hebben we een prachtig Blauwe reutjes en teefjes beschikbaar.Onze kleintjes hebben de meest prachtige dikke kopjes en mooie open neusgaten wat niet onbelangrijk is voor hun ademhaling.

De pupjes groeien op in de woonkamer tussen ons, onze kinderen en onze andere honden. Onze kleintjes worden zeer goed gesocialiseerd en gewoon gemaakt aan alle dagelijkse geluiden. Een ritje met de auto hoort hier ook bij.

Al onze pupjes worden helemaal nagekeken door onze dierenarts. Ze krijgen hun eerste inenting met 6 weken en worden gechipt. Ook krijgen ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts.

Ze worden regelmatig ontwormd en krijgen een ARFE stamboom. Ook krijgen ze een zeer mooi en goed gevuld puppypakket mee. Ons team van dierenartsen staat helemaal achter ons nestje. Iets waar we alleen maar trots op kunnen zijn. Wij hechten veel belang aan het vinden van een passende thuis voor onze kleintjes.

Daarom zoeken we voor hen een blijvend gouden mandje. We moeten er een goed gevoel bij hebben als onze kleintjes het nestje verlaten en vinden het altijd leuk om achteraf contact te houden.
Mocht u serieuze interesse kan u ons bereiken op ;

Email:
WhatsApp : +

Grt
meer
Vraagprijs : € 800,00
Conditie : Nieuw
PostNL of Bezorging Anders
PRIJS :
Exclusief - Verzendkosten
Advertentie Nr: 14879