Financiële vrijheid met Omega voor iedereen!

20 Feb. '23 21:28
0
270 x

Conditie : Nieuw
Zie omschrijving
 

Beschrijving

 

Omega maakt het voor je mogelijk!
Omega is een online marketingbedrijf met een winstdeling aspect. Het is een snelgroeiend bedrijf wat momenteel meer dan 1000 werknemers heeft. In dit artikel kom je erachter dat je met Omega Financiële vrijheid voor jezelf kunt creëren.

De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur). Hij is ook de eigenaar en CEO van de consultinggroep Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café.

Daarnaast is Lucas Bozek de Financieel directeur. Hij is ook eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd. En heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.

Omega heeft als visie dat cryptocurrency de wereld zoals wij die helemaal gaat veranderen.

Ontvang 30% rente op een 6 maanden contract! en 70% rente op een 12 maanden contract!
Als een eerste bedrijf ooit brengt Omega BitBond-pakketten – Deze pakketten zijn aan te schaffen vanaf € 50,- tot (vul zelf maar in…..) Hierbij is één kanttekening, de eerste inleg moet minimaal € 100,- zijn. Bij compounden (herinvesteren) kun je een Bitbond pakket aanschaffen vanaf € 50,-
Wanneer men een BitBond pakket wil aanschaffen dan kun je kiezen uit 2 looptermijnen:

Het 6 maanden pakket levert over de termijn een winst op van 30% op het geïnvesteerde bedrag.
Het 12 maanden pakket levert over de termijn een winst op van 70% op het geïnvesteerde bedrag.
Wanneer men start is het raadzaam om de optie te kiezen van 6 maanden, dit omdat men dan per dag meer uitgekeerd krijgt en men sneller kan gaan compounden (herinvesteren).

Waar haalt Omega het geld vandaan?
Omega haalt zijn inkomsten uit advertentie verkoop, waar wij als leden op  moeten klikken, Ze verdienen geld uit het verkopen van ETH minings contracten, en uit het aanbieden van onderzoeksresultaten.

Voor meer info bel ons gerust : +31624156492 of mail ons : Money_Omega@hotmail.com

meer
Vraagprijs : Zie omschrijving
Conditie : Nieuw
Advertentie Nr: 11997