Omega Best Update MATRIX Project

20 Feb. '23 21:27
0
156 x

Conditie : Nieuw
Zie omschrijving
 

Beschrijving
Omega Best Update MATRIX Project,

Hallo jongens, het is iets meer nieuws over een nieuwe Omega-stap

Vandaag vertellen we u over Omega Matrix, een nieuw, uniek beleggingsproduct met één belangrijke functie. Het belangrijkste kenmerk is dat u in uzelf zult investeren.

Elke dag leren we in ons leven. We groeien persoonlijk en bereiken nieuwe doelen. We hebben Omega Matrix gecreëerd, een uniek product met een enorme trainingsbasis in de vorm van e-boeken, films en applicaties die u zelf kunt ontwikkelen en op de snelst mogelijke manier resultaten kunt behalen. Dit product maakt je x2 effectiever.

Met de laagste Matrix krijgt u toegang tot de motiverende applicatie van Omega die uw positieve denken en bereidheid tot handelen zal stimuleren. U heeft geen passief inkomen (alleen actief). De binaire boom lijkt op elkaar, behalve dat hij nu 3 poten heeft in plaats van twee, dus het is niet langer een binaire boom maar eigenlijk een matrix.

De Matrix heeft 12 niveaus en bij elke aankoop:

in onze structuur krijgen we 4% op elk van de 12 niveaus
we krijgen 4% voor elke aankoop van elke persoon in de structuur.
Daarnaast hebben we rangen die ons een extra% geven voor pakketten die in onze structuur zijn gekocht

Alpha - 1%
Beta  - 2%
Gamma - 3%
Delta - 4%
Kappa - 5%
Omega - 6%


Bovendien bestaat er zoiets als de Matching Bonus. Het is een geweldige bonus die een nieuw potentieel voor passief inkomen voor u ontsluit. Matching Bonus wordt berekend op basis van de inkomsten van onze partners. U ontvangt% van de inkomsten van uw junior partners in de structuur. Niet van een daadwerkelijke aankoop maar van inkomsten.

Een goede belegger is degene die in de eerste plaats in zichzelf belegt, dus als een goede belegger moet u werken aan uw persoonlijke groei. Constant leren, ontwikkelen en praktische vaardigheden zijn de sleutel tot financiële vrijheid.

Gebruik Omega Matrix. Word een betere versie van jezelf.

Omega Best - Presentatie & Dashboardinformatie
GRATIS registratie met deze link - http://bit.do/fdvjE

BEKIJK HOE WINST ELKE DAG KOMT !!
meer
Vraagprijs : Zie omschrijving
Conditie : Nieuw
Advertentie Nr: 12016