Tijdelijk onderkomen Veteranenhuis Winschoten(Sponsors gevraagd). Zie omschrijving

Geplaatst 21 mrt. '20 16:22
121 x bekeken

Beschrijving

Het Veteranenhuis Winschoten heeft een tijdelijke locatie gevonden aan de plaatselijke Langestraat. "Het is achter Kovvie en Koters", zegt Bert Nanninga, die samen met Jan Wekema, Ben Baas en Koert Inderwisch, al een tijdje op zoek is naar een permanent onderkomen.

Bert: "Eigenaresse Ciska van Kovvie en Koters bood ons de ruimte aan." Navraag leert dat de ruimte, ooit gebruikt als opslagplaats, al een tijdje leeg stond. "De ruimte is te bereiken via een steegje vanaf de Venne-kant. Het stond inderdaad al een tijdje leeg, en ik doe er niets mee."

Schuinbovenbuurman

Bert, door Ciska haar 'schoonbovenbuurman' genoemd (hij woont schuin tegenover Koffie en Koters op een bovenverdieping, red.), komt regelmatig een kopje koffie drinken bij Kovvie en Koter. "Ik wist dat de veteranen bezig waren met een onderkomen. Vandaar dat ik hem heb aangeboden tijdelijk in het pand achter mijn zaak te trekken."

Het tijdelijke Veteranenhuis is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. "Aan de reacties via Facebook  is te zien, dat veel veteranen erg blij zijn dat er weer een onderkomen is voor hen", zegt Nanninga, "een plek waar ze hun verhaal kwijt kunnen en herinneringen kunnen ophalen, onder het genot van een kopje koffie of thee, een gehaktbal of tosti."

In gespek met de gemeente Oldambt

De initiatiefnemers van het Veteranenhuis Winschoten zijn nog altijd in gesprek met de gemeente Oldambt over een permanente locatie. "Het is nog altijd afwachten", besluit Nanninga.

meer
Vraagprijs : Zie omschrijving
Conditie : Nieuw
Aantal Leden 50-of-minder
Aantal sponsors 1 Gemeente Oldambt
Benodigde bijdrage Sponsors gevraagd
Hoofdsponsors Gemeente Oldambt
Looptijd Nieuw
Naam stichting Militair Veteranenhuis Winschoten
Soort stichting Veteranen belangen
Zoekende sponsors
VERZENDKOSTEN
Advertentie Nr: 11011

Vergelijkbare advertenties