Weckfles met kraan, voor verfrissende limonade te schenken

13 Feb. '24 07:35
0
25 x

Conditie : Nieuw
€ 10,00
 

Beschrijving
weckfles met kraan, voor verfrissende limonade te schenken 

3 liter
Zelf je limonadetap vullen met heerlijk drinken!De leukste trend deze lente en zomer is het vullen van je eigen limonadetap. Dankzij het zelfbedieningskraantje kunnen je bezoek, kinderen, kleinkinderen, je partner en jijzelf makkelijk zelf een beker of glas vullen met heerlijk drinken. Gegarandeerd ook een hit op feestjes of bij de barbecue in de tuin!
Deze leuke ranjatap moet alleen nog wel leuk gevuld worden natuurlijk. Dat kan makkelijk met kant en klare drankjes, sapjes en limonade. Of zelfs heel simpel met water en ijsblokjes. Maar het leukste is het natuurlijk om zelf drinken te maken en leuk te presenteren. Hiervoor hebben we wat lekkere recepten opgezocht, met een nadruk op drankjes zonder geraffineerde suikers, omdat dat toch gezonder is. Het zijn leuke basisrecepten, bedenk dat je ze altijd zelf nog naar smaak kunt aanpassen.
Zelf suikervrije limonade makenHoe maak je nu lekkere suikervrije ranja of limonade? Hoofdbestanddelen zijn fruit en water. Water en fruit geeft een lekkere smaakcombinatie en ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit! Dit zijn leuke recepten voor op zomerse feestjes, mooi voor in de tuin, bij een buffet op je jubileum of bruiloft! De onderstaande recepten zijn per 2 liter opgeschreven. Om de limonadetap van KitchenHugs goed te vullen vermenigvuldig je de aantallen maal 2,5 voor de glazen drankjes tap van Kilner
meer
Vraagprijs : € 10,00
Conditie : Nieuw
PRIJS :
Advertentie Nr: 10972

Vergelijkbare advertenties